Grib Lykken

Lykken er lunefuld siges der, men er den nu også det, eller er det måden vi tænker på, der gør den lunefuld?
Måske oplever du:
Angst vrede, skyld eller skam?
Bekymringstanker?
At græsset er grønnere hos naboen?
Stress?
Eller bare at du ikke er glad, og at der må være en anden og bedre vej for dig?

Lykken er nemlig en færdighed på lige fod med at lære at spille golf.

Og ja så kan det godt være at det falder dig lettere at bekymre dig end ikke at gøre det. Og ja, selvfølgelig kræver det din indsats. Men der er et men, du kan ligeså godt risikere at du med de effektive værktøjer du modtager, opleve at lykken fremover ligger lige til højre benet. Måske ikke altid, men ihvertfald uendeligt meget tættere på. For når først du har for alvor har lært, betydningen af de tanker du gør dig, vil din måde at være i livet på, for altid være forandret.
Jeg har selvfølgelig tænkt mig at give dig nogle virkelige effektive værktøjer, der kan hjælpe dig ud af dine gamle negative tanker. For når alt kommer til alt, så er det de tanker vi gør os, der er årsagen til fraværet af Lykke. For tankerne skaber dine handlinger, og dine handlinger skaber det liv du lever, og det liv du lever skaber din personlighed. Så er du parat til at steppe ind i en helt ny og bedre udgave af dig selv?

Det er nemlig ofte din underbevidsthed der står i vejen og bremser din Lykke. At være lykkelig er nemlig ikke kun et spørgsmål om held eller vilje.

Det handler også om:

Modet til at kigge indad

Dit gentagne fokus

Din tillid

Selvkærlighed

Tålmodighed

At opleve en tilstand af Lykke(oftere), er en livsstils og holdnings ændring, og du kommer kun i mål, hvis du er forberedt på og er villig til at indgå kompromiser. Der vil være noget du skal give slip på, for at give plads til en ny og bedre udgave af dig selv. Du bliver nød til at ændre din måde at tænke og handle på hvis du vil opnå et nyt resultat i dit liv.

 

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet om kommende kurser og foredrag. Eller send mig en mail.

Nysgerrig?