Ønsker du kærlige og nærende relationer ? Godt så er du det rette sted.

På det her kursus vil du få værktøjer, der gør det tydeligt for dig hvor afgørende dit sprog er, for kærligheden eller manglen på samme i dit liv.

Det hypnotiske sprog er ganske enkelt en meget afgørende faktor, for din evne til at tiltrække kærligheden. Akkurat som de billeder du skaber af dig selv og din nuværende kærligheds situation er afgørende.

At blive bevidst om egne tanker og at give slip på unødig indre kritik for at opnå kærlige relationer er en livsstils ændring, en rejse!

Rejsen begynder hos dig selv.

Tag dig selv i hånden og giv dig selv dit livs største varmeste omsorgsfulde krammer, og du vil opleve mirakler ske i dit liv.

Enkelt? ja på en måde, men bestemt ikke nemt!

Heldigvis er hypnose en hurtig og effektiv metode til at opnå livsforandrende og varige resultater.På kurset vil du dels blive guidet i selvkærlige meditationer samt lære selvhypnotiske teknikker, som hjælper dig til at slippe de negative og ukærlige overbevisninger.

Du kender måske den indre kritiker der fortæller dig at:

Du er ikke klog nok

Smart nok

Slank nok

Ung nok

At det med kærligheden nok aldrig lykkedes

At du altid falder for den forkerte 

etc etc etc, du kender helt sikkert din egen begrænsede overbevisninger og sætninger du fortæller dig selv, og når du gør det, er du igang med at hypnotisere dig selv til fiasko. Barskt? Jeps, men det er sandt.

På kurset lærer du at tale, til dit underbevidste sprogs evne til forandring.

Du får visualiserings teknikker, der hjælper dig med at holde dit mål om kærligheden for øje.

Det er nemlig yderst vigtigt at du vægter hvert et billede, og hvert et ord du siger med omhu, da det underbevidste sind ikke forstår humor. Dit underbevidste sind tager alt hvad du siger alvorligt. Begynd derfor allerede nu, med at tillægge dine ord større vægt end hidtil. 
Læg f.eks mærke til, hvad din begrænsede overbevisning om dig selv og kærligheden er. Skift den så ud med en mere kærlig overbevisning. Gør det allerede nu.

Har du brug for ekstra guidning til at finde kærligheden, mest af alt til dig selv?

For når du for alvor elsker dig selv, og står op for dig selv, så vil du tiltrække nye kærlige relationer, ganske enkelt, fordi du har forandret dig, vil de mennesker du tiltrækker også være forandret.

Så er du parat til at vinde:
• En sund kærlig relation til dig selv?
• Et godt selvværd?

Godt det glæder mig, for når du vælger dig selv, vælger du at skabe grobund for kærlige relationer til andre, og det er til gavn for både dig og alle andre.

Skriv til mig ved interesse for online forløb eller:

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet og få automatisk tilsendt aktuelle kursus og foredrags tilbud.

 

Interesseret?