Dit sind respondere på det du fortæller det, så begynd at fortælle det positive ting allerede nu.

På kurset lærer du først og fremmest, at give slip på behovet for at kalde angsten for DIN angst.

Vores sind respondere med at holde fast på det som vi navngiver som vores. Betragt det sådan her – hvem ønsker at give slip på noget de “ejer”.

Dit underbevidste sind er dikteret til, at holde fast med næb og kløer på hvad der er dit. Derfor er det vigtigt at du distancere dig fra angsten. Beskriv den fremover som angsten. Slut med at bruge betegnelsen “din” om noget du ikke ønsker.
Du har venner – “dine” venner. “Din” familie,“dine” børn etc.
Alt hvad du ønsker at kunne knytte vedvarende bånd til, kan du beskrive med “min eller mit”, alt hvad du ønsker at give slip på, bør du kalde “den og det” for at distancere dig fra det. Angsten den kommer ind imellem når du mindst af alt venter det, men den er ikke din.

Du vil modtage effektive hypnotiske lydfiler på kurset, samt modtage frigivende øvelser, der hjælper dig til at komme i bedre kontakt med årsagen til angsten. Kendskabet til angsten klæder dig bedre på til at turde slippe den. Ja du læste rigtig, at turde slippe den. For det er med angst, som med alt anden forandring. Forandring kan virke skræmmende, for hvis angsten ikke længere er din, hvem er du så?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet om kommende kurser og foredrag. 

 

 

Kan jeg hjælpe dig?