BEHANDLER:

ALLE FORMER FOR ANGST

ALLE FORMER FOR FOBIER

STRESS

DEPRESSION

VÆGTTÆB

RYGESTOP

BEKYMRINGSTANKER

NEGLEBIDERI

TVANGSTANKER

SAMTALE OG HYPNOSETERAPI 


Er en effektiv helhedsorienteret terapiform, der påvirker dine mønstre og vaner i positiv retning, på en måde som det bevidste sind alene sjældent kan gøre det.

Hypnoseterapi er i sig selv, en yderst effektiv terapiform, som går i dybden og hjælper dig til at opnå varige forandringer, mod det mål du er kommet for.

Men med min baggrund som både kropsterapeut og kunstterapeut falder det helt naturligt  at jeg gør brug af alle de værktøjer jeg har tilegnet mig igennem et langt og nysgerrigt liv. Derfor anvender jeg alle metoder i en Holistisk terapi for bedre kropskontakt, fordybelse og personlig indsigt.

At opnå gode resultater, er et samarbejde dig og mig imellem, jeg arbejder udfra et 5 trins  forløb. 

Du kommer i kontakt med gamle oplevelser eller traumer, som forløses og erstattes med nye mere positive og mere hensigtsmæssige mønstre. Vi arbejder blidt og omsorgsfuldt og i dit eget tempo.

5 trin behøves ikke at bestå af 5 sessioner. Forløbet kan være både kortere og længere forløb, det er processen der består af 5 trin. Dog arbejder jeg oftest med minimum 3 sessioner, for at sikre at vi kommer i dybden med den problematik du ønsker forandring til.

Book tid her

Book tid her

 

Vigtig info:

Du vil i et hypnose forløb med mig, modtage en gratis guide til selvhypnose, for mere effektivt, bedre og varigt resultat.

Du vil modtage en skræddersyet hypnose der tager hånd om dit mål og dit ønske.

Du opfordres til at lytte dagligt til den gratis lydfil som du modtager når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Du modtager yderligere instruktioner til hjemmearbejde, og bør afsætte tid til dette arbejde for bedst, hurtig og varig resultat.

 

 

 

Når du ændrer dine tanker, ændrer du dine handlinger

Når du ændrer dine handlinger, ændrer du din virkelighed

Når du ændrer din virkelighed, ændrer du måde at anskue verden på

Når du ændrer måden, at anskue verden på forandrer du din personlighed.

Pernille Josephine Franseska Struer

Citat .copyright

 

Kan jeg hjælpe dig?