Pris

Coaching og samtaleterapi:                           850,-  (75 min. Session.)

Samtale og hypnoseterapi:                         1200,-   (90-120 min.  Session.)

Betaling

Du kan betale med Mobile pay på 40234825.

Afbud gives senest 24 timer før aftalt tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales det fulde beløb.

Inden du kommer første, gang bør du have set “Hvad er hypnose” videoen, samt model over sindet her på siden. Se den her

Godt at vide:

De fleste mærker en forandring allerede efter første gang.

De fleste har brug for 3-7 sessioner pr. Problem.  Måske du har brug for at arbejde med flere problematikker og bør i så fald forvente at skulle have flere sessioner.

Der gives selvfølgelig ingen garanti, men har du ikke oplevet en forbedring efter 3-4 sessioner, er det ikke sikkert at jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Jeg vil i så fald henvise dig til en kollega.

Terapi er et samarbejde.

For bedste resultat, bør du have tillid til mig som din behandler. I det rum vi fælles skaber, bør du føle dig tryg og sikker. At skabe forandringer er ikke noget jeg gør mod dig eller for dig – Det er noget vi gør sammen. Jeg er din guide på vejen mod din bedring, men det er dig der tager de aktive skridt mod din forandring.

Det er med andre ord nødvendigt at du vælger at gøre en aktiv indsats når du har beslutte dig for en forandring, for at opnå et positivt resultat.

Undervejs vil jeg støtte, vejlede og heppe på dig, det bedste jeg kan. Jeg vil gøre brug af mine erfaringer, i personlig udvikling og undervisning igennem 25 år. Hos mig er du i centrum, for jeg ønsker for dig, at du skal lykkedes med at få et lykkeligere liv i balance.

Din succes er min succes.

Kan jeg hjælpe dig?