Jeg har altid interesseret mig for den menneskelige psyke. Men rejsen, indsigten og forståelsen fortankens kraft blev først for alvor vakt for 25 år siden.

Dengang havde jeg en meget dramatisk fødsel af min datter og et efterfølgende kraftigt udbrud af leddegigt. Det var en tid med både stærke smerter og stærke følelser – en tid som gav mig indsigter i mit eget sind og i mine tanker.

Mine livsomvæltninger gav mig en appetit på livet og på at blive klogere på mig selv. Jeg besluttede mig for, at jeg ville vide mere om mig selv, min krop og mit sind.

Det var mig, der var blevet syg, og det var mig, der ønskede at være rask. Tanken og psyken var stærk, og jeg ville vide mere om, hvordan jeg kunne arbejde videre og dybere med det. Det blev til et studie på Skolen for Kropsterapi og Afspænding. Samtidigt blev det springbrættet til en lang karriere som selvstændig kunstner.

Siden barnsben har jeg fundet mig rigtig godt tilpas med at bruge mine hænder og tænke filosofiske tanker. Jeg havde lagt det på hylden for en tid. Men alt imens jeg studerede kropsterapi, malede og skulpturerede jeg, for det var her, jeg fandt min personlige styrke, min energi og mit udtryk. Det er blevet til en næsten 25-årig forelskelse i kunsten, hvor jeg gennem alle årene har undervist og faciliteret personlig udvikling igennem kunsten. De seneste år er det dog blevet tydeligere og tydeligere, at jeg ville hellige mig det terapeutiske arbejde fuldstændigt. Her blev hypnosetarapien et naturligt valg. Og når jeg kigger på både min egen personlige erfaring, mine klienters udvikling og forskningsresultater inden for hypnose, er det tydeligt at se, at uanset hvor du befinder dig lige nu, er der altid en vej henimod at få det bedre.

Min historie er ikke enkeltstående. Adskillige videnskabelige undersøgelser underbygger det samme: Tankens kraft er en potent faktor i vores bevidste og ikke mindst underbevidste evne til selvhelbredelse. Jeg ønsker for dig, at du på egen krop og sind finder den helbredende mentale og fysiske styrke, jeg selv fandt, og som jeg ved, du har i dig.

Jeg ønsker for dig, at du lykkes med at leve det liv, du drømmer om. Jeg kan love dig, at jeg tager imod dig med stor empati og et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for dig.

Din succes er nemlig min succes.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kærlig hilsen

Pernille Josephine Franseska Struer

Kan jeg hjælpe dig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag  selvhypnose fil