Selvhypnose kan betragtes som mental wellness eller et supplement til hypnoseterapien.

Du kan praktisere selvhypnose som en dybere form for meditation hvor du fokusere på et emne, du ønsker forandring til. Det er en tilstand af særligt fokuseret opmærksomhed. 

Hvordan foregår selvhypnose?

Hos changehypnose, undervises du først  i en special trin for trin teknik, der hjælper dig med at fjerne gamle underbevidste blokeringer. Du kan sammenligne teknikken med et antivirus program til din computer.

Du kender sikkert til forstyrrende reklamer eller spam? Du ved sikkert også hvordan det spreder sig hvis du ikke får taget hånd om det i tide? Det samme kan siges om sindet. Den negative vanetænkning får meget ofte overtaget tankerne!

Selvhypnose bruges til at omprogrammere såkaldt “spam” og gamle og fejlagtige overbevisninger, indre stress, smertefulde følelser m.m. Når sind og krop er renset, er der plads til at fylde nyt på, som består af nye positive overbevisninger og mønstre, det skaber øget selvværd, øget selvtillid, øget motivation, og en indre ro i krop og sjæl. 
Du vil opleve at når du skifter dit fokus, kan du påvirke dit humør, dine følelser, dit energi niveau, din opførsel og tilmed dine handlinger. 
Selvhypnose er et meget effektivt middel til at få kroppen og sindet til at slappe af, og alle kan lære det.

For bedste resultat, anbefales du at bruge 40 min. selvhypnose tid hver dag. En selvkærlig og uforstyrret tid til dig selv. En tid som er givet godt ud!

Hvis du ønsker en forandring, bliver du nød til at foretage nye handlinger!

Da vi som mennesker er forskellige, vil det ikke være det samme alle får ud af processen, derfor kan changehypnose ikke garantere for dit individuelle resultatet. Men forskningen viser, at selvhypnose er endnu mere virksomt end både daglig meditation og mindfulness. Ved vedligeholdende praksis kan det sænke stress niveauet, øge indlæring og koncentrations evnen, samt øge kropsbevidstheden.

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet om kommende kurser og foredrag.

 

Interesseret?