Lidt stress er godt- permanent stress er skadeligt for dit helbred.

Vidste du at det kun er 5-10% af din adfærd som er bevidst, og de resterende 90-95% styres af dit underbevidste og ubevidste sind?

Hvis du først er gået ned med stress, kan det være fordi du i lang tid har overhørt dine signaler fra kroppen. Det er de signaler, du på dette online kursus lærer at kende.

Du har måske længe oplevet eller hørt kroppens signaler, men har enten valgt at overhører dem, eller ikke tolket signalerne som et udtryk for stress. Måske har du haft hylen for ørene, trykken for brystet, snerret af dine omgivelser, haft svært ved at sove, koncentrere dig eller at huske ting?

Vi påvirkes af både indre og ydre stress.

Ydre stress kan opstå akut, ved traumer, chok, flytning, sygdom etc. Indre stress er de tanker du gør dig, om det du oplever i dit liv, det er den måde hvorpå du reagere. Den måde du tackler stress på i din tilværelse hænger nøje sammen med den måde du i din opvækst har lært at håndtere pres på.

Stress fyldte tanker kan afhjælpes, da mange af de negative tanker vi gør os er forbundet med bekymringstanker der kører i ring, og det sætter er stort pres på det indre system.

Netop det kan betragtes som en vane, og vaner er til at ændre.

På kurset, får redskaber til, at forandre gamle mønstre og vaner til bedre vaner og mønstre.

Det kræver din aktive indsats, men når først du har lært det, har du gavn af de nye egen kærlige og omsorgsfulde vaner resten af livet.

At være lidt stresset en gang imellem, er faktisk sundt og en helt naturlig del af det at være menneske.

Det er når oplevelsen er permanent at det er farligt og destruktivt for din krop.
På kurset lærer du at formulere mere realistiske mål, der beskytter dig mod stress i fremtiden.
Du modtager enkle øvelser fra mentaltræning og selvhypnose. Til at påvirke dit ubevidste sind, på en sådan måde, at dit bevidste og ubevidste sind samarbejder. Om at nå dine mål og drømme på den bedste og mest omsorgsfulde måde.

Kurset indeholder selvhypnose lydfiler og øvelser, som kan hjælpe dig til at berolig dit nervesystem.
Både øvelser og lyd filer er designet til dig der har stress. Øvelserne hjælper dig til at berolige dit nervesystem.

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet om kommende kurser og foredrag.

 

Kan jeg hjælpe dig?